Το ScopeMonitor είναι η εφαρμογή που θα λύσει τα χέρια των τμημάτων IT, ένα εργαλείο παρακολούθησης επιδόσεων και καταγραφής σφαλμάτων Η/Υ καθώς και ενημέρωσης όταν προκύπτουν σφάλματα και δυσλειτουργίες.
Το ScopeMonitor είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τμημάτων υποστήριξης προσφέροντας δυνατότητες όπως ιστορικό λειτουργίας Η/Υ, ιστορικό υπηρεσιών και εφαρμογών, παρακολούθηση κατανάλωσης πόρων καθώς και στοιχεία hardware του συστήματος.
Μέσω του ScopeMonitor μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και ιστότοπους που σας ενδιαφέρουν, λαμβάνοντας στοιχεία uptime και χρόνο απόκρισης.

Το ScopeMonitor σας προσφέρει την δυνατότητα ορισμού ειδοποιήσεων βάση των παραμέτρων που επιθυμείτε, θέλετε να ενημερωθείτε όταν μία εφαρμογή παύση να λειτουργεί ή όταν η κατανάλωση επεξεργαστή φτάσει το 85%; Με το ScopeMonitor ορίζετε τις ειδοποιήσεις τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε και τις προϋποθέσεις τους όπως και τους χρήστες που θα ενημερώνονται.
Θέλετε να έχετε μία αυτοματοποιημένη ρουτίνα ελέγχων στα domain σας; Με το ScopeMonitor μπορείτε να έχετε μια σειρά ελέγχων σε διευθύνσεις IP και ports για έλεγχο υπηρεσιών δικτύου.

Εισάγοντας το ScopeMonitor στα εργαλεία σας αυξάνεται την ποιότητα υποστήριξης και εξυπηρέτησης των πελατών σας, διευκολύνετε την ροή των εργασιών σας και την αμεσότητα σας.

Αίτημα Παρουσίασης Εφαρμογής

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα να προγραμματίσουμε μία παρουσίαση να δείτε το  ScopeMonitor και όλες του τις δυνατότητες και λάβετε την εφαρμογή για ένα μήνα δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση.