ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

STANDARD ΠΑΡΟΧΕΣ

Στην Lychnobyte παρέχουμε standard δωρεάν επιπλέον παροχές ανεξαρτήτως  είδους ιστοσελίδας ή πλατφόρμας σε όλους μας τους πελάτες με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας.

Μετά από καταγραφή των αναγκών σας και μελέτη υλοποιούμε τον ιστότοπο σας χρησιμοποιώντας πλατφόρμες, εργαλεία και πρόσθετα αποδεδειγμένα και δοκιμασμένα παγκοσμίως, καθώς και custom υλοποιήσεις είτε εξολοκλήρου είτε επιπλέον δυνατοτήτων. Οι υλοποιήσεις μας κοστολογούνται σε απόλυτα λογικά πλαίσια και δίκαια, δίχως κρυφές χρεώσεις ή αδικαιολόγητες υπερχρεώσεις και δεν προτείνουμε λειτουργίες/δυνατότητες για τον ιστότοπο σας οι οποίες θα αποδειχθούν περιττές μόνο και μόνο για να αυξήσουμε το κόστος.

Φροντίζουμε η αισθητική των κατασκευών μας να αρμόζει στην εικόνα και το γούστο σας δίχως όμως να διστάσουμε να αναφέρουμε τυχών ενστάσεις μας εάν πιστεύουμε ότι δεν ωφελούν στο τελικό αποτέλεσμα. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διαθέτουμε μεγάλο κύκλο συνεργατών με εμπεριστατωμένες γνώσεις στο τομέα του (Γραφιστικά, Κώδικα, Λειτουργίες e-shop, Φωτογραφία κ.α).

Δίνουμε μεγάλη βάση στο σχεδιασμό ροής της πλοήγησης των επισκεπτών, με στόχο μια εύκολη και ξεκάθαρη πλοήγηση και να αποφεύγονται τα περιττά clicks και η χρονοβόρα αναζήτηση στον ιστότοπο. Επιθυμούμε οι επισκέπτες των κατασκευών μας να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία δίχως δυσανασχετήσεις ή ελλείψεις, γεγονός το οποίο εξυπηρετεί στη συνολική εντύπωση που λαμβάνει ο επισκέπτης για την επιχείρηση.

  • ΔΩΡΕΑΝ – Basic SEO: Η βασική παραμετροποίηση φιλικότητας του ιστοτόπου σας προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κλπ.)

  • ΔΩΡΕΑΝ – Responsiveness: Παραμετροποίηση του ιστοτόπου σας ώστε να προσαρμόζεται πλήρως σε όλες τις συσκευές (Desktop/Laptop, Tablet & Κινητά) και να είναι πλήρως λειτουργικό.

  • ΔΩΡΕΑΝ – GDPR Compliance: Όλες οι απαραίτητες ενέργειες σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων βάση των επίσημων οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • ΔΩΡΕΑΝ – Εκπαίδευση: 6 ώρες εκπαίδευσης διαχείρισης του ιστοτόπου και του υλικού σας.

  • ΔΩΡΕΑΝ – Υποστήριξη: 6 Μήνες τεχνική υποστήριξη για τυχών βλάβες, διορθώσεις, υποδείξεις, μερικές προσθήκες & αντικαταστάσεις υλικού.

SEO

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO (Search Engine Optimization) είναι οι διαδικασίες βελτιστοποίησης στη δομή, στο περιεχόμενο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου, ώστε να είναι φιλικός προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου. Στόχος είναι η κατάταξη ενός ιστότοπου στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου, ώστε να αυξηθεί ποιοτικά και ποσοτικά ο αριθμός επισκεπτών του.

Ένα σωστό SEO είναι ο σημαντικότερος λίθος για να χτίσετε την οργανική επισκεψιμότητα του ιστότοπου σας . Η οργανική επισκεψιμότητα είναι τα clicks τα οποία λαμβάνει ένας ιστότοπος δίχως προωθήσεις μέσω διαφημίσεων επί πληρωμή αλλά καθαρά από αναζητήσεις μέσω λέξεων κλειδιών σε μηχανές αναζήτησης όπως π.χ το Google, το Bing κλπ. Η οργανική επισκεψιμότητα θέτει τις βάσεις για μια καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης σε βάθος χρόνου, η σωστή παραμετροποίηση, βελτιστοποίηση και προσαρμογή του ιστοτόπου είναι ο πιο άμεσος, αξιόπιστος και σωστός τρόπος ώστε να μειώσει τον χρόνο που θα χρειαστεί να λάβετε μια αξιόλογη θέση στις μηχανές αναζήτησης αλλά και να αυξήσει τον βαθμό της επισκεψιμότητας.
Προτού λοιπόν βιαστείτε να προωθήσετε τον ιστότοπο της επιχείρησης σας μέσω διαφημίσεων επί πληρωμή σε social media και λοιπά διαδικτυακά μέσα (ή και μη διαδικτυακά) φροντίστε να επενδύσετε σε ένα καλό SEO.

Ένα σωστό SEO είναι παραπάνω από λέξεις κλειδιά, το σύνολο του SEO περιλαμβάνει και επηρεάζεται από πολλαπλούς παράγοντες. Η δομή του ιστότοπου, ο server και η τοποθεσία hosting, το υλικό που συμπεριλαμβάνεται στον ιστότοπο και η σωστή παραμετροποίηση των συνδέσμων είναι ένα μεγάλο απαραίτητο κομμάτι που λέγετε on-page SEO. Επόμενο βήμα είναι το off-page SEO όπου χτίζεται η αξιοπιστία του domain σας, το off-page SEO είναι που συσχετίζεται άμεσα με τους εξωτερικούς σας συνδέσμους, τα social media, εξωτερικούς ιστότοπους και είναι η πραγματική γέφυρα με την on-line προώθηση και marketing του ιστότοπου σας.
Στην Lychnobyte φροντίζουμε να παρέχουμε δωρεάν τα πρώτα στοιχεία και βάση για ένα υγείες on-page SEO με κάθε νέα κατασκευή ιστοσελίδας ώστε ο ιστότοπος σας να έχει το βασικό πάτημα για τις μηχανές αναζήτησης. Μετέπειτα σας παρέχουμε επιπλέον παροχές για την βελτιστοποίηση του SEO σας on-page και off-page όπως ανάλυση του ανταγωνισμού σας ανάλογη παραμετροποίηση, επικύρωση και δημιουργία υλικού βάση καταλληλότητας, παρακολούθηση και στατιστική ανάλυση, xml sitempas και πολλές ακόμα ενέργειες.

Digital Marketing

Το online marketing είναι η προώθηση του ιστότοπου σας και κατ’ επέκταση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας μέσω διαφημίσεων επί πληρωμή ή άλλων ανάλογων υπηρεσιών. Πρόκειται για μία διαδικασία με πληθώρα επιλογών όπως SMM (Social Media Marketing), SEM (Search Engine Marketing), Content Marketing αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Το online marketing συνδέεται άμεσα με το off-page SEO του ιστότοπου σας και το ένα συμπληρώνει το άλλο. Όσο καλύτερα προσαρμοσμένο είναι το off-page SEO σας τόσο μεγαλύτερη η απόδοση κατά την περίοδο της προώθησης και όσο πιο συχνές και επιτυχημένες οι online marketing ενέργειες τόσο μεγαλύτερη βελτίωση στο off-page SEO της σελίδας σας. Η ενέργειες online marketing μπορούν να γίνουν είτε μεμονωμένα είτε σε διάρκεια συγκεκριμένης χρονικής περιόδου σε πολλαπλά μέσα (καμπάνιες).

Στις καμπάνιες απαιτείται πιο προσεγμένο και παραμετροποιημένο υλικό βάση των μέσων στα οποία θα γίνει η προώθηση. Οι προωθητικές καμπάνιες εκτελούνται για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα και για αυτό το λόγο η υλοποίηση τους απαιτεί σωστό προγραμματισμό, μελέτη, οργάνωση και ποικιλία υλικού. Η συνεχής παρακολούθηση και σωστή ενημέρωση μέσω στατιστικών στοιχείων είναι απαραίτητη για την ομαλή εξέλιξη μίας καμπάνιας καθότι μας προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την απήχηση και απόδοση της καθώς και την δυνατότητα αναπροσαρμογής που τυχών να χρειαστεί ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά την ολοκλήρωση.

Στη Lychnobyte όλες οι online marketing ενέργειες μας ακολουθούν τις αναφερόμενες διαδικασίες και αποσκοπούμε τα τελικά αποτελέσματα να επιτείνουν τις πωλήσεις και το πελατολόγιο σας. Πριν την έναρξη των απαραίτητων εργασιών παρέχουμε μελέτη ανάλογη με το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και τον ανταγωνισμό σας. Μετά από λήψη και των δικών σας απόψεων και προτιμήσεων, παραθέτουμε την πρόταση μας στην οποία περιλαμβάνεται αναφορικά και το προτεινόμενο υλικό καθώς και τακτική ενημέρωση απόδοσης κατά την διάρκεια της καμπάνιας.

Πρόσθετες Παροχές Marketing

Δήλωση Ενδιαφέροντος